Hopp til hovedinnholdet

Tips til hva jeg kan gjøre for og bli kvitt fettet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente og veier fra 50kg - 55kg (det varierer. jeg er ca. 160cm høy. jeg har en go del fett på mage og lår og føler egt at alle dømmer meg. jeg prøver og spise sunt og ikke drikke for mye brus og andre søtsaker. jeg trener hjemme 3-5 ganger i uken og går på dans 1 gang i uken. noen tips til hva jeg kan gjøre for og bli kvitt noe eller mesteparten av fettet jeg har uten og kontakte vokse?

SVAR

Besvart 02.03.2020 16:47:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle