Hopp til hovedinnholdet

Intens svie, ble sår på tuppen av penis. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. De 2 siste nettene har jeg gjort det mange andre gutter gjør på kvelden. Rett før Jeg skulle komme første natt så «ga det seg» og kom litt væske etter det, ble veldig sår på tippen av penis og fikk en intens svie (tror det er forhuden, siden den ble ekstra rød) Samme skjedde natt nr.2. Det jeg mener med at det ga seg er at rett før jeg skulle komme, var det litt som at det bare stoppet opp, så kunne jeg fortsette og gjøre meg ferdig, selvom svien var der. Hva kan dette være? Hadde ikke noe som helst problemer i forkant av «økten». Info: Har sexpartner og onanerer opptil 2 ganger daglig. Om det skyldes dårlig renhold av penis, hvordan kan man mest effektivt «vaske» penishodet?

SVAR

Besvart 01.03.2020 18:24:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle