Hopp til hovedinnholdet

Vondt i brystet og høy feber, er redd for coronavirus.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år som spiller fotball. Forrige uke var jeg stk med forkjølelse og tett bryst. Så var jeg frisk en uke. Så hadde jeg to harde gymlærer å ble syk igjen. Har i det siste hatt vondt bryst og pust. Men nå har jeg 39.9 i feber, vondt i hodet, brystet, hjertet, nesa og kroppen. Er redd for corona virus eller . Har aldri følt meg så dårlig og har egentlig ikke til til å være syk. Vil til lege å sjekke men mamma og pappa syns det ikke er behov får det. Broren min døde av kreft og jeg er ekstremt redd for sykdom. Hva skal jeg gjøre? Har god hygiene og spiser og drikker nok. Trener 5 ganger i uka ca. Hjelpppp.. MVH meg.

SVAR

Besvart 03.03.2020 13:01:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle