Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for coronavirus, hva er sjansen for å få det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er litt bekymret for dette corona viruset og nå har det faktisk kommet til denne kommunen jeg bor i. Det hadde jeg aldri trodd så ble litt sjokkert. Så nå er jeg litt redd for at jeg skal få det, hva er sjansen for å få det? Hva er symptomene på det? Kan legen ta en vanlig blodprøve på meg for å sjekke om jeg har det eller ikke? Har litt helse angst, så blir litt redd. Hørte at man kunne få det uten symptomer også. Så nå holder jeg meg inne en stund. Er det farlig siden jeg har litt astma, har ikke noe alvorlig astma. Bare lett astma. Har harket litt inatt, og hatt litt vondt i magen. Håper på godt svar

SVAR

Besvart 03.03.2020 19:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle