Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg til vinterferie, da jeg ikke vet hva vi skal spise.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vintereferie og skal være med vennen min på hytta fra tirsdag tel fredag. Der skal vi nok stå på slalom hver dag. Jeg er veldig redd for å dra siden de spiser anerledes enn det jeg gjør. Jeg spiser lissom havregrøt eller ekstra grov brødskive tel frokost og lunsj. Mens de spiser sånn passe grov rundstykker eller pølser med brød siden vi skal på hytta. Og til middag så er jeg redd for at vi bare skal spise pizza og sånt, jeg vet ikke om vi skal spise det eller ikke da. Så jeg er redd for at jeg skal legge på meg. Og i tillegg får jeg ikke trent. Gruer meg sykt mye

SVAR

Besvart 05.03.2020 20:25:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle