Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig redd for å bli døv!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler at jeg hører dårlig, selv om jeg mest sannsynlig egentlig ikke gjør det. Har ikke problemer med å høre folk, jeg har både TV, telefon og hodetelefoner på samme volum som jeg alltid har hatt. Har tatt flere tester online hvor jeg har klart alle testene, selv med laveste volumsnivå. Allikevell føler jeg/er redd for at jeg hører dårlig. Jeg er VELDIG redd for å bli døv, få hørselstap som blir gradvis verre til hørselen til slutt bare blir borte osv. Merker iblant at jeg blir tett i ørene, dette har jeg hatt problemer med hele livet, men det bytter ofte, så jeg hører dårligere på det ene øret det sekundet også det andre øret det andre sekundet. Har også hatt lettere vondt innimellom, men det er bare et par ganger om dagen og ikke noe spesielt "ille". Skal nå til legen for å sjekke hørselen, men jeg tenker fortsatt "Hva om de sier jeg er frisk, men tar feil?" "Hva om jeg ikke kommer meg til legen tidsnok, og får noe kronisk?" Osv. Er det normalt?

SVAR

Besvart 07.03.2020 16:42:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle