Hopp til hovedinnholdet

Brukt antibiotika mot mycoplasma, kan jeg ha blitt smittet på nytt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har har gått på doxycyclin og Moxifloksasin mot Mycoplasma. Det er ca. 2 mnd siden og jeg har ikke hatt plager i denne perioden, men ikke fått tatt noen kontrolltest. Så for et par uker siden så sov jeg sammen med han som jeg tror kansje kan ha smittet meg. Vi hadde ikke sex, men vi bare koset også tok han litt nedi trusen min og jeg hans, og vi spoonet og sånn men hadde på undertøy. 2 dager etter merket jeg at jeg føler likosm jeg må tisse HELE tiden, og det går ikke gått over. Det føles ikke som når jeg bruker å ha UVI så er nok ikke dette, men det er likosm irritabelt i blæren konstant, holder på å bli gal. Jeg skjønner at kun en test kan avgi noe sikkert svar, men jeg lurer vel egentlig på er det sannsynlig at det kan være at jeg har blitt smittet på ny og merker symptomer allerede etter 2 dager? Og kan det virkelig smitte såå lett? Det er jo ikke som at jeg tok på meg selv igjen etter å ha tatt på han, men ut fra det jeg har lest virker det som det kan smitte sånn

SVAR

Besvart 09.03.2020 15:04:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle