Hopp til hovedinnholdet

Ikke fornøyd med kroppen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil bli tynnere er 162 cm høy og veier 50,4 kilo men har veldig lav forbrenning. Jeg har på en måte litt lyst på en spiseforstyrrelse ikke for alvorlig. Men jeg vet at jeg har en helt normal vekt og at jeg egentlig ikke trenger det. Jeg tørr ikke gå i badetøy eller croptop fordi jeg har mye magefett

SVAR

Besvart 11.03.2020 19:31:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle