Hopp til hovedinnholdet

Brun utflod og kviser etter oppstart av p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For rundt 2 uker siden startet jeg med p-piller, cegarette tror jeg de heter. Vel utfloden min er brun, og jeg får mange stygge store kviser på og vedsiden av munnen. Er dette noe som bare skjer i starten eller blir dette å være helt til jeg ikke går på p-piller mer? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 10.03.2020 11:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle