Hopp til hovedinnholdet

Jeg får veldig vondt av sex og generelt penetrering.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg får veldig vondt av sex og generelt penetrering. Svir voldsomt og blir rød. Svir når jeg tisser også. Sist gang ble jeg veldig hoven og hard i leppene etter sex og mye smerter. Hender jeg får vondt nederst i magen også, det kan vare flere dager etter sex/dildo. Jeg har vært i forhold et år og han er verdens snilleste. Jeg er alltid tent våt komfortabel når vi har sex. Bruker noen ganger glidemiddel. Jeg har slitt mye med blærekatarr-symptomer (kronisk) hele livet men på utredning på sykehuset fant de ut at det ikke er blærekatarr. (Sender inn spm ang det etterpå) De sa et eller annet om musklene mine der nede og at blæra er «traumatisert» etter mye blærekatarr som barn.Hadde reflux som baby. Vi bruker ikke kondom. Har p-stav. Som oftest vanlig/ingen utflod. Jeg tisser etter sex,bruker ikke sterke såper osv. Har kanskje herpes men gynekolog var ikke sikker.har ikke hatt mens etter pstav (16 mnd). Sex 1-5ganger i mnd. har hatt 8 partnre. Sexlivetvårt påvirkes negativt av smertene:(

SVAR

Besvart 14.03.2020 16:48:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du smerter i vulva?

Mange har smerter i vulva når de har samleie. Noen har også smerter hele tiden. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle