Hopp til hovedinnholdet

Når skolene er stengt, blir det bare verre med korona når alt åpner igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå har statsministeren bestemt at alle offentlige skoler og barnegager skal være stengt i to uker, og vgs. skoler i en hel måned samt universiteter kanskje ut til semesteren. Men mitt spørsmålet er hva har myndigheten tenkt å gjøre imens folk hoder seg hjemme, bortsette fra for å unngå å bli smittet hverandre? Er det ikke slik at man ikke får fjernet virus med mindre man har vaksin/medisin mot det? Blir det heller ikke verre når alt er åpen igjen, for da smitter jo folk hverandre igjen?

SVAR

Besvart 19.03.2020 23:07:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om koronaviruset

Eldre og personer med kroniske sykdommer er mest utsatt for å bli alvorlig syke. Viruset ser ut til å være mindre farlig for barn og unge, men du som ungdom kan spre smitten til andre som kan bli mer alvorlig syke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
account_circle