Hopp til hovedinnholdet

Sluttet med microgynon pga humørsvingninger, men får sterke menssmerter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på microgynon p-piller i 5 måneder snart. Jeg har snakket med helsestasjonen og storesøstren min om problemene mine, om å komme over eksen osv. Men de tror det er p-pillene sine bivirkinger så gjør at jeg får dårlige tanker og mye humørsvinginger, og veldig emosjonell. Dette har blitt et stort problem så nå går jeg noen måneder uten p-piller, men jeg synes det var praktisk for jeg får mye mensensmerter og sterke blødninger. Så vurder å begynne på andre p-piller, men migrogyn er vel de svakeste? Så vet ikke hva jeg skal gjøre. Føler allerede jeg er mer meg selv etter jeg sluttet på pillen. Men vil gjerne fortsette så jeg kan kontrollere mensen. Har vurdert p-stav men da kan mensen komme når som helst.

SVAR

Besvart 22.03.2020 18:30:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle