Hopp til hovedinnholdet

Klør på tissen og er bekymret for diabetes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klør litt på tissen ikke så mye, har gjort det veldig lenge? Jeg er også redd for diabetes, jeg veier 75 kg og jeg trener i gymen på skolen og på treningsenter 2 ganger i uka, men jeg spiser også usunt men jeg beveger meg hver dag , er ute med venner går hjem fra skolen osv.

SVAR

Besvart 23.03.2020 10:23:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er diabetes?

Stadig flere unge får diabetes. Årsaken kan være arv, dårlig kosthold med for mye fett og sukker og mangel på mosjon. Men noen rammes også helt tilfeldig. Diabetes deles inn i to ganske forskjellige typer - diabetes 1 og 2.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle