Hopp til hovedinnholdet

Sliter med dårlig mage etter antibiotikabehandling. mye bremsespor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som sliter med ekstremt med dårlig mage. Jeg syntes det er så flaut, men jeg har vært hos legen med det. Jeg har tatt blodprøver og jeg har ingen utslag på mat eller noe sånt. Jeg hadde urinveisinfeksjon juni 2019 og fikk derfor antibiotika. Etter jeg var ferdig på tablettene ble jeg skikkelig dårlig i magen og er fortsatt ikke bra. Jeg bruker mye dopapir og må tørke meg mange ganger (mye mer enn normalt). Jeg har blitt bedt om å ta avføringsprøve, men når jeg har prøvd så har jeg ikke fått det til, jeg syntes det er så ekkelt og får det bare ikke til. Det var også en tid rundt jul som jeg sleit med bremsespor, og jeg kan ikke bruke g-streng lenger pga dette. Etter jeg har vært på do så må jeg dusje for å unngå bremsespor. Har du/dere noen tips til meg på hvordan jeg kan bli bra i magen, og slippe å dusje etter hver gang. Det har vart i over et halvt år nå og jeg er så lei:(

SVAR

Besvart 23.03.2020 00:40:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nyttig å vite om avføring, fordøyelse og dovaner

Avføring er en naturlig del av hverdagen, men det kan være svært plagsomt når avføringen ikke fungerer som det skal. Hva er normalt og når burde du kontakte lege?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Irritabel tarm

Irritabel tarm kjennetegnes av fordøyelsesplager som oppblåsthet, løs eller treg mage.

 

Les mer
account_circle