Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg miste fett uten å gå ned i muskelmasse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hvordan kan jeg gå ned i fettprosent uten å miste eller miste minst mulig muskelmasse? Er 181 høy og ca. 60kg. Nå med coronaviruset trener jeg hjemme 3-4 ganger i uken. Sirkeltrening (pullups, pushups, burpees, jump squat, og slikt). Spiser rundt 2500 de dagene jeg trener og 200 de dagene jeg ikke trener. Men vil ned i fettprosent, for jeg er "skinnyfat". Har tynne bein og armer, mens overkroppen har litt muskler, men er dekket med fett. Dette er veldig ubehagelig. Hvordan bør jeg spise, og hvor mange kalorier? Hva vil skje med forbrenningen etter, la oss si, 2 måneder i underskudd? Skal jeg legge til litt mer kondisjon enn de turene jeg går på noen ganger? Og det store splrsmålet. Hvordan kan jeg unngå å miste den muskelmassen jeg har nå, slik at jeg ikke ser ut som en komplett pinne? Takk

SVAR

Besvart 20.03.2020 12:53:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

"Fit", "ripped", eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle