Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser veldig usunt og lurer på om jeg har dårlig immunforsvar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har dårlig immunforsvar... Jeg spiser veldig usunt. Spiser nesten aldri middag. Spiser masse chips. Er veldig kresen på mat. Pusser ikke tenner. Vil det si at jeg har dårlig immunforsvar eller? Jeg får kanskje halsbetennelse en gang i måneden. Er det et tegn på dårlig immunforsvar? Kan jeg skjekke om jeg har dårlig immunforsvar hos legen? Er det farlig for meg hvis jeg får corona eller skal det gå helt fint? Kan jeg som 13- åring dø av corona pga dårlig immunforsvar? Bør jeg være beskymret? Kommer jeg til å bli innlagt hvis jeg får corona? Hvordan kan jeg forbedre immunforsvaret mitt? Tips?

SVAR

Besvart 19.03.2020 15:06:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle