Hopp til hovedinnholdet

Nylig diagnostisert med cøliaki, ble først bedre så dårligere igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 4 måneder fikk jeg påvist cøliaki. Symptomene jeg hadde hatt i lang tid var oppblåst mage, av og til forstoppelse, og litt løs mage ellers. Jeg kunne spise 10 skåler med havregryn osv. til hvert måltid fordi jeg aldri ble mett. Hadde også jernmangel og var slapp og sliten hele tiden. Jeg følte meg friskere og friskere de første 3 månedene med glutenfri mat, og begynte å spise normal mengde mat også. men etter 3 måneder med glutenfri mat, fikk jeg skikkelig diaré for 1måned siden. Det har jeg hatt i 1måned i strekk nå, og jeg er sulten hele tiden igjen fordi jeg ikke tar opp mat lengre. Jeg vet ikke om dette er fordi jeg ikke har blitt frisk enda likevel, eller om dette er noe annet så jeg burde gå til legen igjen? Spesielt nå siden det er korona osv i Norge, så vil jeg ikke dra til legen hvis det er unødvendig.. jeg holder meg også unna melk fordi jeg ikke tåler det. Så det kan ikke være det jeg reagerer på heller

SVAR

Besvart 23.03.2020 12:46:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle