Hopp til hovedinnholdet

Intense smerter i anus, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har utrolig vondt i lukkemuskelen i anus etter avføring. Det kjennes ut som det går lenger opp enn selve hullet. Kanskje 5 - 10 cm inn. Det har vart over noen år nå og det startet sommeren 2017 med frisk blod i avføringen, smertene har ikke kommet før for et års tid siden. Om dette har noen sammenheng eller ikke vet jeg ikke. Er avføringen hard blir smertene veldig intense og jeg kan slite med å sitte. Smertene kan vare i alt fra en times tid til en dag eller to. På det vondeste kan det nesten føles ut som om noen stikker en kniv opp i anus når jeg er på do. Jeg har ikke dratt til legen med dette og lurer på hva det kan være? Jeg har bare tenkt at det er hemoroider, men nå begynner det å bli utrolig intenst og vondt. Takk for svar!

SVAR

Besvart 23.03.2020 13:00:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle