Hopp til hovedinnholdet

Jeg er livredd for å få magekreft

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er LIVREDD FOR MAGEKREFT! Jeg mener det jeg tenker på det hele tiden. Jeg har hatt vondt i øverste del magen i 3 måneder. Jeg var hos legen men han bare kjente på magen og jeg tok ingen sprøyte for det er jeg også livredd for...Jeg har ganske sterk angst og jeg har ikke vært i klasserommet på ca. 3 måneder. Og når jeg tenker på noe gøy jeg kan gjøre tenker jeg bare at det ikke er noe vits og gjøre det fordi jeg kommer til og dø uansett. Det er i hodet mitt hele tiden. Når jeg går på gata eller ser på andre folk på telefonen tenker jeg bare: De er heldige som er helt friske ogsånn selvom jeg ikke vet noe om det. Men jeg føler at det liksom er forsent og at jeg kommer til og dø uansett siden jeg ikke har tatt blodprøve. Har ingen andre symptomer enn vondt i øvre del av magen eller det er mer ubehag. Jeg kan godt leve med det men det er bare tanken av at det kan være farlig...dere skjønner ikke hvor redd jeg er for og dø. Og alt er bare dumt jeg er egentlig bare lei meg hele tide

SVAR

Besvart 20.03.2020 16:39:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle