Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært utslitt i hodet i lang tid, orker ikke leve sånn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har følt at jeg har vært helt utslitt i hodet siden våren i fjor, bare verre nå. Det er sånn at jeg ikke greier å gjør aktiviteter som krever at jeg må konsentrere meg, som å lese, se på serie og sånn. Og orker egentlig ikke noe særlig annet når jeg er sliten heller, og føler meg helt fjern og det har vært vanskelig å være sosial. Går på folkehøgskole dette skoleåret her, men det plager meg veldig, fordi jeg driver å tar opp fag også. Strøk på en eksamen jeg tok før jul, da det ikke hjalp å øve engang, for jeg var helt utslitt og ting jeg kunne ha øvd på dagen før hadde jeg glemt dagen etter. Aner ikke hva jeg skal gjøre! Byttet lege fordi jeg går på skole i annen by, men nå måtte jeg hjem pga korona. Har tatt mange blodprøver også, og det var ingenting. Har sjekket øynene mine også, og det var ikke noe galt der heller. Er jo noen deler av dagen jeg ikke er like sliten, men mesteparten av dagen er jeg det, og ligger bare i sengen da. Orker ikke å leve sånn her, føler tiden går fra mg

SVAR

Besvart 21.03.2020 12:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kronisk utmattelsessyndrom - CFS/ME

Kronisk utmattelsessyndrom, CFS/ME, er en langvarig og alvorlig tilstand eller sykdom. Utmattelsen er til tider invalidiserende og det er også andre typiske tilleggssymptomer. Det mangler fortsatt kunnskap om årsaksforholdene ved CFS/ME og forskning pågår stadig.

 

Les mer

attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle