Hopp til hovedinnholdet

Jeg veier 51 kilo, er 164 cm og føler at jeg er overvektig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et ønske om å gå ned i vekt. Jeg veier 51 kilo, og er så usikker på vekten min. Jeg er 164, og jeg føler jeg er overvektig. Jeg spiser veldig mye usunt, og har lyst til å stoppe men jeg klarer ikke. Å sunn mat frister ikke. Jeg føler alle stirrer på meg, og kroppen min så jeg blir fort veldig usikker. Skulle bare ønske jeg likte kroppen min, og den jeg er.

SVAR

Besvart 20.03.2020 16:40:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle