Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig bekymret for at jeg skal være alvorlig syk og trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noen plager. Av og til, også i skrivende stund, så har/får jeg en ekkel stikkefølelse i brystet/hjertet. Vil ikka ha blodpropp eller at det skal skje noe vondt og farlig med meg. Blir litt bekymret, men vil ikke ha panikk. Det bruker jo å gå over. Får også sånn varm følelse i hele kroppen. Ikke feber, men det er veldig ubehagelig, kan hende jeg tar paracet. Får også av og til en følelse av vondhet i kroppen. Og for eksempel i armene og ørene og ryggen kanskje, så er det godt med massasje. Bruker å strekke og massere ørene fordi det er vondt og forstyrrende. Bruker også å få en svimmelhetsfølelse, det er i alle fall ubehagelig. Er skikkelig redd for farlige ting som kan skje med, spesielt vondhet og død osv. Vil leve uten smerter, og vil ikke dø. Føler det er veldig ubehagelig å både skrive og snakke om det. Vær så snill gi meg svar som hjelper!!!

SVAR

Besvart 21.03.2020 09:59:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle