Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste fikk rift på strengen, vil ikke gro. den er veldig tynn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten min sin penis streng fikk en rift for 3 uker siden. Dette har skjedd før men gått over. Men denne gangen her så vil den liksom ikke gro. Jeg har sett på den og den er kjempe tynn og henger bare i en tynn tynn trå. Vi har prøvd å hatt sex men da får han vondt. Men når jeg runker han og suger han så får han ikke vondt i det hele tatt og klarer å fullføre. Er det noe farlig ved at den er så tynn? Hva skjer hvis den ryker tvers av, vil den da gro på plass igjen? Er det noe salve ellernoe han kan bruke? Håper tissen hans blir bra igjen. Vet ikke hva vi skal gjøre og han vil helst ikke oppsøke lege. Hilsen bekymret kjæreste

SVAR

Besvart 23.03.2020 15:27:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle