Hopp til hovedinnholdet

Har en slags «tapp» rett innenfor skjeden, som er i veien og det klør

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en slags «tapp» rett innenfor skjeden (der hvor penetrering foregår). Den er ca. 2 cm lang, og er rar og i veien. Er det gratis å gå til gynekolog? Må jeg via fastlege for å komme til gynekolog? Kan det være en kjønnssykdom? Jeg har også i det siste hatt en intens kløe, som har ført til at jeg har klødd meg i vaginaen. Dagen etter så jeg at jeg hadde en hevelse og noen sår. Kommer dette av at det er en kjønnsykdom? Det svir også når jeg tisser, og jeg føler at jeg må tisse ofte og at jeg da ikke får ut alt

SVAR

Besvart 23.03.2020 22:36:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle