Hopp til hovedinnholdet

Kan man få resept på antibiotika for bakteriell vaginose uten legebesøk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært å sjekket meg for tre uker siden og fått negativt svar på prøve om seksuell overførbare sykdommer. Jeg har likevel fortsatt ubehagelig lukt ved underlivet og mistenker at jeg har fått bakteriell vaginose. Må jeg til legen for å få antibiotika, da det enda ikke er gått over, Eller er det mulig å få resept på dette uten fysisk legevisittt?

SVAR

Besvart 22.03.2020 22:23:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lukt fra underlivet - både hos jenter og gutter

Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen har en fullstendig luktfri intimsone, men uansett hvordan du lukter - det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle