Hopp til hovedinnholdet

Finnes det medisiner for å få større bryster?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 22 år gammel jente, og sliter med bryst størrelsen min. De er veldig små at jeg nesten ikke trenger å bruke bh fordi de ikke syntes. Dette påvirker meg veldig psykisk da alle på min alder eller 18 åringer har fyldige bryst. Kjæresten min lever av hvor små de er, og tuller ofte med det. Selvom han sier han bare tuller og at det ikke er viktig. Men han snakker ofte om at hvor store pupper hadde vært fint på meg. Osv. Finnes det en utløsning for større bryst, har ikke råd til kirurgisk inngrep. Og trene bryst har ikke hjulpet . Finnes det medisiner evt for det

SVAR

Besvart 23.03.2020 11:37:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
account_circle