Hopp til hovedinnholdet

Ser større ut selv om jeg har gått ned i vekt. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16. Jeg har gått ned i vekt den siste månden, rundt 1,5 kilo, men jeg ser større ut? Altså buksene mine passer ikke like bra rundt livet som de gjorde for 2 månder siden men jeg føler meg jo og vet at jeg ser tykkere ut på magen og lårene. Jeg forstår ikke helt hvordan, hadde satt pris på svar:)

SVAR

Besvart 23.03.2020 18:57:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle