Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utrolig kvalm, svimmel, hatt sterk hodepine og litt feber.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I rundt 1 måned nå så har jeg vært utrolig kvalm, svimmel, hatt sterk hodepine og litt feber. Jeg har også fått hovne lymfekjertler. Hva kan dette være? Jeg har p-stav som jeg satte inn for 4 måneder siden, men tror ikke at dette har noe med den å gjøre

SVAR

Besvart 23.03.2020 08:45:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle