Hopp til hovedinnholdet

Slapp og uten tilltak på ny skole. Var ikke det på den gamle, Hvorfor ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, rundt 13-15 årene var jeg veldig sliten i kroppen og sov veldig mye. I tillegg var jeg veldig usosial og ikke imøtekommende blant elevene på skolen. I blant følte jeg at hjernen min var stiv innvendig og pleide å få vondt i hele kroppen. Selv uten menstruasjon. Kroppen min var veldig slapp og det hente ofte jeg orket ingenting. Selv hobbyen mine gikk jeg lei av. Noen ganger følte jeg meg veldig usikker på meg selv i sosiale sammenhenger og veldig ukomfortabel blant dem. Jeg var ikke sånn før, da var jeg en veldig aktiv og sosial person. Endringen skjedde etter at jeg byttet skole. Jeg lurer alltid på hvorfor jeg ble sånn plutselig? Kan det være et slags sykdom? Har fått hvite av legen at det er jernmangel, men jeg spiste sunt på den tiden og tror ikke at det var jernmangel.

SVAR

Besvart 23.03.2020 10:43:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle