Hopp til hovedinnholdet

Kan hemorider gå bort av seg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er ei jente på 17 år. Har hatt en hemoride i 3-4 år nå. Og lurer på om hemorider kan gå bort av seg selv..? Og i det siste har den begynt å gjøre vondt, er det fordi den begynner å bli borte/løsne? Det begynte da jeg var 13 eller 14 år. Da blødde jeg frisk blod og hver gang jeg skulle gjøre nummer to, føltes det ut som om jeg skulle rive av en sårrue. Altså vondt. Dette gav seg og det var da jeg lot merke til kulen jeg hadde fått bak. Den stikker ut konstant. Jeg fortalte moren min og fikk en salve av legen min, men den funket ikke. Har ikke gjort noe med det siden. Noen tips på hva jeg skal gjøre? Og hvorfor den evt har begynt å gjøre vondt den siste tiden?

SVAR

Besvart 25.03.2020 13:53:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle