Hopp til hovedinnholdet

BEgynte å puste tungt for 2 uker siden. Angst? hvordan bli kvitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så for sånn virka to uker siden begynte jeg å puste veldig tungt. Litt vanskelig å forklare men føler at jeg ikke får pustet ordentlig at luften liksom ikke kommer ordentlig ned i lungene mine. Det er så irriterende å plagsomt. Hørt det kan være angst, men hvorfor skulle jeg ha det? Er jo ikke så stresset annet enn når det er prøver og sånt. Har ikke sånn super god kondis heller hvis det har noe å si, men trener ganske mye og ofte. Hvordan blir man kvitt dette? Må man til legen? Merker det mest når jeg sover. Noen ganger når jeg prøver ordentlig hardt klarer jeg å puste sånn at det føles deilig, men da må jeg virkelig anstrenge meg. Det bare begynte sånn plutselig helt uten videre. Om det har noe å si så har jeg også begynt å kaldsvette på føttene i en ganske lang periode nå. Bare når jeg ligger i senga skjer dette. Flere av vennene mine har også sagt at jeg puster veldig tungt til vanlig. Har ikke astma, men fikk et pusteanfall noen år tilbake pga, intervaller (jogging). Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:13:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

 

Les mer
account_circle