Hopp til hovedinnholdet

Har foreldrene mine rett til å bestemme når jeg skal legge meg ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg lurer på om foreldrene mine for lov til å bestemme når eg skal legge meg. Helt sia eg har vore lita har eg hatt vansker for å sovne. Eg har prøvd å vør aktiv rett før eg skulle legge meg og eg har prøvd å ikkje vore på skjerm men ingen ting fungerer. Eg kan våkne tideli på morgon å ikkje verre trøtt sjølv om eg sovner seint. Eg er altid uthvilt og eg for sove i ca 7 timer i hverdagen mamma seier eg må gå å legge meg så tidleg fordi at eg må sove i 9 timer. Men sjølv om at eg sovner seint må eg gå å legge meg tidleg å da ligger eg å ser i taket i flere timer. DET ER DØDS KJEDERLEG!!!!!! Så eg lurer på om at foreldrene mine har rett på å bestemme når eg skal legge meg. For det er jo ingen vits i å kaste bort halve livet på å ligge å sjå i taket!!

SVAR

Besvart 24.03.2020 09:50:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
account_circle