Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om ureaplasma urealyticum

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har testet positivt på ureaplsma urealyticum. Jeg finner veldig mye ulik informasjon rundt dette, om det er noe skadelig som bør behandles eller normal bakterie å ha. Har også hatt dette tidligere og gått gjennom behandlinger som ikke har funket. Bør jeg behandle meg for dette nå eller ikke? Jeg har ikke symptomer tror jeg. Har litt nye utflod og tisser kanskje litt hyppig. Men ellers er utfloden normal i lukt og farge og har heller ikke noen andre symptomer som smerter etc. Hva burde jeg gjøre? Bør jeg gjennomgå ny behandling? Jeg er jo veldig bekymret for å bli infertil men har heller ikke lyst til å gå gjennom unødvendige antibiotikabehandlinger. Hilsen Bekymret

SVAR

Besvart 26.03.2020 13:28:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle