Hopp til hovedinnholdet

Tips for å få mer energi i hverdagen og orke å trene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det siste året har jeg slitt med å vært veldig sliten hele tiden og mye hodepine. Har lest på flere nettsider at det er lurt å trene for å bli mer opplagt, men problemet mitt er at vær gang vi har gym på skolen, eller jeg prøver å trene styrke hjemme, blir jeg enten utrolig kvalm eller svimmel slik at jeg tror jeg kan besvime. Har dere noen tips for å få mer energi i hverdagen og fikse problemet med p ikke bli fort svimmel og kvalm?

SVAR

Besvart 24.03.2020 13:36:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle