Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med smerter i kroppen, hva feiler det meg egentlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter mye med generelle smerter i kroppen spesielt muskel og leddsmerter. Det gjør meg fortvilet, jeg er ung og klarer ikke være i 100% jobb. Stillingen min er 100% men jeg må vurdere å gå ned i stilling fordi jeg strekker ikke til når helsen er så dårlig. Det er ikke lett å være ung og ikke klare dette. Jeg lurer meg selv gang på gang og pusher meg selv til å klare det helt til jeg blir kjempe sliten. Jeg blir rett å slett syk av stress. Det er ikke vanlig, men alle utredninger jeg har vært på sier at ingenting er galt. Jeg er egentlig helt frisk ... Det er fortvilende å ha det slik. Jeg gruer meg mye til ting, det er tiltak å foreks ha en time på helsestasjonen eller tannlege. Jeg gruer meg flere dager i forveien og bruker mye krefter på å «gjøre meg klar» noen ganger ende det med at jeg ikke stiller opp. Hva feiler det meg egentlig? Dette gleder helsen min og ikke psyken og psykolog er uaktuelt.

SVAR

Besvart 25.03.2020 12:41:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle