Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke spist på tre dager. Nå ser jeg gravid ut når jeg har spist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg har «fastet» i 3 dager nå, fordi jeg ikke har hatt noe mat lyst, vet at man må spise, men har ikke brydd meg nå disse 3 dagene. Idag spiste jeg igjen etter de 3 dagene og jeg spiste en og en halv pizza selv og sjokolade.. det var veldig usunt. Men det jeg merket nå er at jeg så ganske slank ut de 3 dagene uten mat og når jeg først starter å spise igjen nå, så ser jeg gravid ut på magen, det har vart i 5 timer nå. Nå vil jeg egentlig ikke spise igjen for da kommer jeg jo til å se sånn ut hele tiden når jeg spiser.. hvorfor skjer det, jeg drakk vann og spiste sagte..?

SVAR

Besvart 26.03.2020 20:19:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle