Hopp til hovedinnholdet

Jente 20 år! Kan jeg teste meg for klamydia når jeg har mellomblødninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 20 år, jeg ble testet positivt på klamidya for 5uker tilbake! Jeg tok dette veldig tungt fordi jeg sliter veldig med helseangst, fikk beskjed av legen at den antibiotika kuren jeg fikk er helt sikker! Men jeg vil teste meg en siste gang for å få ro i angsten jeg sliter med. Men jeg har starter på p-piller og har gått på de i 2 uker. Jeg har fått et par mellomblødninger og vet dette er en vanlig bivirkning, spesielt de 3 første månedene! Men kan jeg allikevel teste meg for klamidya selvom jeg har mellomblødninger? Eller vil dette påvirke testresultatet? Hilsen en veldig sliten og engstelig jente

SVAR

Besvart 26.03.2020 13:35:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle