Hopp til hovedinnholdet

En gutt presser og maser om nudes, jeg trenger råd!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som har holdt på med en gutt og jeg har sagt flere ganger nei til og sende nudes men han forsetter å mase jeg bare ignorerer snappene han sender meg fordi han spør om nudes til meg har sendt han nudes et par ganger selvom jeg ikke ville det. Etter det har jeg blokka han og dumpa han fordi han var bare ute etter kroppen min! men han la til meg igjen på snap og spør om han kan få se puppene mine. og jeg bare ignorerer dem, kan jeg anmelde han for dette?! og jeg er så lei av at gutter spør om nudes hele tiden» og det er jo ikke sånn mann starter et forhold bare for at den ene er bare ute etter kroppen min.... har lyst til og anmelde han men vet ikke hvordan.. jeg sa ja bare for og være snill mot han og sende selvom jeg egentlig ikke ville det.. trenger noen råd!!!

SVAR

Besvart 31.03.2020 11:27:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle