Hopp til hovedinnholdet

Har problemer med penishodet, det blir ømt og rødt og flasser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste har jeg hatt mye problemer med penishodet. Det startet med at etter at jeg å kjæresten hadde mye sex. Da ble penishodet skikkelig ømt og rødt, det gjør også vondt å dra forhuden over. Etterhvert ble det mulig å dra forhuden over med det gjorde litt vondt i "strengen"(?) på penishodet. Da begynte hele hodet å få skikkelig tørr hud. Dette også rett under selve hodet, der er det blitt så ille at huden har begynt å sprekke opp. Hva skal jeg gjøre med at jeg blir så rød og øm etter sex, før så gikk mye sex helt fint. Og hva skal jeg gjøre med at huden er så tørr og sprekker?

SVAR

Besvart 07.04.2020 00:10:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle