Hopp til hovedinnholdet

Hodepine i bakre del av hodet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 17 år. For ca 1,5 - 2 måneder siden begynte jeg å få økende hodepine i den bakre delen av hodet, hodepinen ble verre og verre for hver dag og etter en stund begynte jeg også å få den del smerte i nakken. Mamma bestilte en time hos en kiropraktor som jeg var hos ca 4 ganger, kiropraktoren sa at jeg hadde en ganske stiv nakke og at det va det som forårsaket hodepinen. Etter noen behandlinger forsvant hodepinen helt. Nå i de siste dagene har jeg begynt å kjenne den samme hodepinen igjen, og er redd for at det samme skal skje, siden situasjonen vi er i nå pga corona. For da for jeg heller ikke dratt til en kiropraktor. Men jeg lurer på om hva det er som gjør slik at jeg får en sånn intens hodepine er det stress? Skole? For mye skjermtid? I det siste har vi jo også hatt hjemmeskolen og derfor sett mye på skjerm. Jeg vil egt bare finne ut hvorfor jeg får denne hodepinen og lurer også på om det er ting jeg kan gjøre for å hindre den?

SVAR

Besvart 09.04.2020 19:19:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle