Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor opplever jeg plutselig å besvime?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

i går da jeg skulle gå ned trappen måtte jeg sitte meg ned og jeg følte meg bevisstløs. når jeg reiste meg og skulle gå falt jeg litt i trappen. plutselig var jeg tre meter unna trappen (hvordan har jeg kommet meg tre meter unna uten å huske hvordan?) så begynte jeg å hyperventilere så plutselig hadde jeg kommet meg en halv meter unna. så kjentes det ut som om jeg skulle besvime. noe som også har skjedd er at jeg plutselig føler meg bevisstløs. det har skjedd mest i klasserommet. også kan jeg plutselig begynne å gråte uten å vite hvorfor. alt dette har skjedd flere ganger. bare ikke i trappen da. burde jeg si fra til venninnene mine i tilfelle det skjer når jeg er med dem? men hvorfor skjer dette? akkurat nå når jeg skriver dette, har jeg høyt blodsukker, skjelver, kaldsvetter og svetter i hendene mine.

SVAR

Besvart 12.04.2020 01:16:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle