Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser lite, er det noe galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Etter en kjip hendelse for 2 år siden sluttet jeg nesten å spise. Jeg begynte igjen etter en uke, men helt siden da har jeg spist ekstremt lite. Jeg kan fint gå en dag uten mat, og til tross for at jeg kjenner jeg er sulten så klarer jeg ikke å få meg selv til å lage noe mat. Jeg vet godt at jeg er langt unna overvektig, og har ingenting å bekymre meg for på den fronten. I løpet av en gjennomsnittlig uke vil jeg tippe at jeg spiser middag rundt 3 av dagene, og veldig lite ellers også. Er det noe galt med meg eller må jeg bare skjerpe meg?

SVAR

Besvart 10.04.2020 09:45:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle