Hopp til hovedinnholdet

Vondt i brystmuskelen etter MDMA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for ca to dager siden tok jeg en halv extacy pille. Dette var min første gang. Alt gikk ganske så ok. Men jeg kjente dagen etter på at da jeg stramet den ene brystmuskelen på høyre side, føltes den ganske nummen og rar. Føles ut som det er noe feil i en nerve på høyre side av brystet eller noe sånt. Dette skremmer meg. Har slitt me angst osv før, men vil si jeg har jobbet meg ut av det. Får selvfølgelig tilbakefall, men det er sjeldent. Vil vite hva dette kan være og om jeg burde gå te legen, eller bare vente å se om det går over.

SVAR

Besvart 21.04.2020 11:27:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle