Hopp til hovedinnholdet

Det er fortsatt vondt å ha sex/samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, For et par måneder siden begynte det å svi med sex og jeg ble veldig rød rundt åpningen og inni skjeden. Jeg gikk både til legen og gynekolog og de mente det var eksem. Jeg fikk en kortisonkrem som skulle hjelpe og det hjalp litt mot rødhet, men det gjorde fortsatt veldig vondt å ha sex. Derfor ga de meg en litt sterkere kortisonkrem (locoid), men jeg har fortsatt svie og rødhet i skjeden. Jeg fikk også en tykk salve (inotyol), som jeg skulle smøre på som også hjalp mot rødhet, men smerten sitter der fortsatt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg synes det er flaut å fortelle til foreldrene mine at det fortsatt er vondt å ha sex og at jeg har vært hos lege/gynekolog flere ganger og brukt mye penger. Det er også veldig dumt med tanke på at før var sex nytelse og nå er det til og med vondt med å bare bruke en tampong. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre når ingenting av det jeg har fått funker og om det faktisk er eksem eller noe annet.

SVAR

Besvart 27.04.2020 22:35:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle