Hopp til hovedinnholdet

Hva er prikkenen som kommer i ansiktet mitt ved oppkast?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt i årevis med periodisk bulimi. Jeg har fått hjelp men det ser ikke ut til å funke. Uansett, nå har jeg vært clean en liten stund men kastet opp for noen uker siden, og oppdaget små røde prikker over og under øya. Jeg tenkte det var rart, men de forsvant igjen etter noen dager. Jeg kastet opp igjenn i dag og disse prikkene er tilbake. Så det jeg lurer på er om det er normalt ved bulimi? De oppstår åpenbart ved press, men jeg har aldri fått slike før så det er nytt for meg. Leste også at disse prikkene kan være tegn på hjernehinnebetennelse, men da ville de vel vært der hele tiden og ikke kun ved oppkast?

SVAR

Besvart 28.04.2020 21:45:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle