Hopp til hovedinnholdet

Vil Hepatitt B vaksinen beskytte meg mot seksuell smitte av dette?Dersom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tatt Hepatitt B vaksine i 2001, altså 19 år siden. Og lurer på om den vaksinen kan fortsatt beskytte meg i dag mot å bli smittet av Hepatitt B ved seksuell omgang? Hvor lenge varer Hepatitt B vaksinen? Bør jeg ta en ny Hepatitt B vaksine? Og forresten jeg leste her på ung.no, en kar som skrev til dere om at broren hans var blitt smittet av Hepatitt B, hadde ikke han blitt vaksinert mot Hepatitt B som barn tror dere? Det spørsmålet var ikke så gammel, den var ca fra 2014 - 2015. Mvh

SVAR

Besvart 02.05.2020 01:13:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle