Hopp til hovedinnholdet

Rart å bli hard av og se på hesterumper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bare lurte på, er det rart og bli hard av og se på hesterumper! ? Jeg liker og se på bilder av hesterumper, hestefitter, hesteballer, og hesterumpehull. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare synes at hesterumper ser så store og kraftige ut. Hvorfor blir jeg hard av dette?

SVAR

Besvart 02.05.2020 13:03:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle