Hopp til hovedinnholdet

Snuser, vondt i tannkjøttet. ser en hjvit rund flekk. munnkreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snust i ca 9 måneder, og har aldri opplevd noe særlig skade fra det, men for noen dager siden merket jeg at det gjorde litt vondt i tannkjøttet, så jeg sjekka og jeg har en hvit rund flekk på tannkjøttet, den er ikke stor og buler ikke ut eller noe, men det svir litt hvis jeg legger tunga på den. Jeg merker også at det gjør litt vondt i halsen og jeg føler meg tørst. Er skikkelig bekymra for om dette kan være munnkreft. Vil heller ikke skuffe foreldrene mine med å si at jeg snuser ettersom de har tatt meg en gang med det. Kan det være kreft?

SVAR

Besvart 04.05.2020 21:58:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
account_circle