Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om stoffskifte og spiseproblematikk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Legen mener det kan se ut til att jeg kan ha for høyt stoffskifte følge blodprøver jeg tok for ett par dager siden(ene verdi veldig lav og ene høy) (skal ta flere prøver for å se om det virkelig er slikt. Jeg har lenge slitt med en spise problematikk hvor jeg kaster opp med vilje. Det ligger mye skam i de og jeg vet ikke om jeg klarer å ta de opp med legen. Er dette farlig nå viss de viser seg att jeg har høyt stoffskifte? Er dette noe som kan skade meg? På forhånd takk for svar.

SVAR

Besvart 05.05.2020 17:44:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle