Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis man har hatt en overdose med tabletter og alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hvis man har tatt overdose av paracet, paralgin forte eller pinex forte og i tilleg inntatt alkohol, er det fare for å bli bevisstløs eller få nedsatt bevissthet? Og dersom man blir funnet bevisstløs og blir hentet av ambulansen og kjør til sykehuset, hva gjør de da? Gjennomfører de prøver mens man ligger i stabilt sideleie liksom? Hva slags evt? Og er det sånn at man da ligger alene på et rom til de ansatte merker at man begynner å våkne, eller sitter det da en ansatt på rommet hele tiden til personen har våknet, i tilfelle det skjer noen endringer i formen?.

SVAR

Besvart 09.05.2020 01:59:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle